7.7.2015

Videoita ja kuvia erilaisista treeneistä




                                           Greetan agilitytreenejä ensin. Tämä video 24.6.

                                     
                                                       Greetan keinutreeni 25.6.


                                                 Greetan keinu 6.7.  Ollaan edistytty.
                                              Seuraavalla kerralla keinua hiukan korotetaan.

Juhannuksen jälkeisellä viikolla oli oman toko-ryhmän järjestämät möllitokot. Toisena päivänä olin töissä kokeessa, kun alemmat luokat kisasivat ja toisena päivänä kisasin koirien kanssa. Saagankin otin noin niinkuin kylmiltään kokeeseen. Voi kun sillä oli kivaa. Se palautti kaikki noutojutut laukalla, mitä ei ole tapahtunut oikeastaan ikiniä. Nakkipalkka siinteli sen silmissä koko suorituksen ajan ja se hakkua rätkytti välillä - ja annoin sen tehdä niin, koska halusin, että sillä oli huippufiilis aina loppuun asti, jolloin superpalkka irtosi.  Hyvä kolmostulos ja toinen sija. Kuvat otti kamerallani Marika Koski.



































Friidalla oli myös hyvä fiilis. Vaiheessahan edelleen ollaan, mutta ollaan taidoissa kuitenkin menty eteenpäin ja sehän on oikein hyvä juttu. Saatiin nippa nappa kolmostulos varsin tiukalla arvostelulla, joten olin kyllä oikein tyytyväinen ja siihen, että Friidakin oli hyvissä fiiliksissä.   Ongelmana meillä on huono seuraaminen, erityisesti huonot käännökset sekä koiran häiriöherkkyys, joka näkyy monessa kohdassa. Mutta nyt kun alkaa uusien sääntöjen mukainen treenaus, pitää sitä häiriötä lähteä hakemaan monesta paikasta.


Paikkaistuminen on kokeissa ollut yllättävän varma Friidalla, vaikka treeneissä onkin saattanut mennä makaamaan.

















Lähdettiin samana viikonloppuna Friidan kanssa Kouvolan toko-kisoihin. Siellä kävi tosi ikävästi, kun paikkaistumisessa vierestä ohjaajansa perään lähtenyt bordercollie palatessaan rivistöön kävi Friidan päälle. Friida pakeni, mutta sain sen naarattua vierelleni. Hyökännyt koira hylättiin saman tien. Sanomattakin on selvää, että meidän suoritus meni aika huonosti, mutta halusin tehdä koesuorituksen joka tapauksessa ja tsempata koiraa, että se pääsisi tilanteesta eteenpäin. Hyppynouto meni oikein hienosti, mutta muuten minusta irtoaminen oli vaikeaa ja seuratessakin koira pälyili ympärilleen.  Paha mieli jäi kokeesta kyllä, mutta onneksi meillä on nyt pitkä koetauko. Treenataan uusien sääntöjen mukaisia liikkeitä ja vasta ensi vuoden puolella varmaan aikaisintaa uskalletaan mennä kokeeseen taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti