24.5.2015

Vapaapäivä

Tänään oli vapaapäivä. Ei tarvinnut herätä herätyskellon kanssa. Tosin herättiin jo ennen kahdeksaa, mutta se johtui siitä, että menin jo kymmeneltä nukkumaan, joten unimäärä tuli täyteen.  Aamupäivä lötköiltiin, mutta puolelta päivin lähdettiin Jylpyn kentälle vähän tokoilemaan.Videokamera jalustalle ja sitten kuvaamaan.


Friidan kanssa treenattiin merkkiä yksin ja sitten merkkiä kera ruudun. Tässä ei kovin monta harjoitusta tarvittu, kun sujui vallan mainiosti.


Luoksetulon stoppi seisomaan on vähän valuvaista sorttia, joten sitä treenattiin pallon kanssa. Keskimmäisellä kerralla Friida rupesi ennakoimaan, joten pallo lensikin taakseni.


Ohjatussa noudossa merkki tökki pahan kerran ja otettiin monta epäonnistunutta toistoa. Tässä kaksi parasta suoritusta. Pelkkää merkkiä on syytä treenata ja paljon.


Greetan kanssa harjoiteltiin ekaa kertaa uutta alokasluokan hyppyä. Pikkuneiti väkkärä on niin elohiiri, että on todella vaikea saada sitä pysymään paikoillaan. Mutta muutama onnistunut suoritus sentään saatiin. Kärsivällisyys kasvaa minulla pakostakin tämän otuksen kanssa.


                                                   Vähän tehtiin ruudun alkeitakin.


                                      Saagakin osasi ruudun kertaheitolla oikein mukavasti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti