24.5.2015

Haminan näyttely

Eilen oli näyttelypäivä. Aamu valkeni tosi aurinkoisena. Koska oli ilmoitettu, että Haminassa ovat parkkipaikat vaikeasti löydettävissä monen päällekkäisen tapahtuman takia, lähdettiin Friidan kanssa jo tosi aikaisin ajelemaan Haminaan. Sen takia saatiinkin parkkipaikka hyvin läheltä eikä tavaroita tarvinnut raahat kilometrikaupalla.

Friidan turkkia on kasvatettu vuosi, kun viime kesän alussa se ajettiin alas. Nyt se on jo ihan eri kokoinen kuin ennen lyhyeksi ajamista. Sekä Eija-kasvattaja että minä olemme turkkiin oikein tyytyväisiä.

Näyttelyssä ensin olivat urokset. Jakke (T.Jameson) ja Santos (Saagan veli) olivat ykkönen ja kakkonen. Santos oli lisäksi rop-veteraani. Tosi hienot pojat molemmat.  Sitten oli narttujen vuoro.  Ei ollut muita narttuja kuin kolme valioluokkalaista.

                                                    Mosse (ei sukua)  Friida ja T. Jade

                                           Friida juoksi todella vauhdikkaasti ja kauniisti.

Tuomari Jari Partanen ei kovastikaan arvostanut Friidaa. Kovin monta muttaa.

"Erinomaiset rungon mittasuhteet, mutta minun makuuni hieman kevyt. Erittäin narttumainen pää, mutta toivoisin vahvemman kuonon. Turhankin elegantti kaula. Hyvä eturinta, mutta sen tulisi täyttyä. Hieman kevyt raajaluusto. Toivoisin paremmat kulmaukset takaa,. Hieman lattea turkki,."

Niinpä arvosteluksi tuli EH. Lattea turkkikin, huokaus.

Oltiin mukana kasvattajaluokassa.

                                         Luokassa olivat Jakke, Santos, Friida ja Jade.
Alkoi sataa tihuttaa ja me lähdimme Friidan kanssa kotiin huokaisemaan. Tultiin sitten iltapäivällä takaisin  Haminaan, kun isot kehät alkoivat ja aurinkokin taas paistoi.  Hienosti meni isoissa kehissä tajmadoralaisilla.


 Jakke, joka tuli kansainväliseksi valioksi, oli myös kasiryhmän paras. Poika on juuri kaksi vuotta täyttänyt, joten tiedossa on varmaan todella hieno näyttelyura tulevaisuudessakin.


                                   Saagan Santos-veli oli BIS-1 veteraani. Hieno koira!

                                       Kasvattajaluokka pääsi kuuden parhaan joukkoon.

Sitten lähdettiin kotiin. Nappasin kotikoirat matkaan ja lähdettiin Jylpyn kentälle palloilemaan. Friida oli puhkua pullollaan, sillä olihan sillä ollut aika tylsä päivä siihen asti kuitenkin.
                                 Sanoi tuomari mitä vain, niin minulle Friida on the best!


                                  Juoksun ja palloleikkien jälkeen kaikilla oli tosi kova jano.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti