8.5.2015

Avo-rallailu on korkattu

                                            Saagan ensimmäinen avoimen luokan rata

                                           Friidan ensimmäinen avoimen luokan rata

Oltiin viime viikonloppuna Imatralla, jossa oli ensimmäiset rally-tokon ulkokisat. Tuomarina toimi Hannele Pirttimaa. Salossa taannoin jännitti kamalasti, mutta Imatralla ei niinkään. Vaikka yksiä pisteitä meni pompahteluista, niin kaiken kaikkiaan koirat tekivät tosi hyvää työtä.

Ja niinhän siinä hienosti kävi, että kahdeksasta kisaajasta Friida voitti 96 pisteellä. Saaga tuli toiseksi 95 pisteellä ja meidän treeniporukan kelpie Jilla oli kolmas 93 pisteellä.  Ihan mahtava aloitus.
Jäin viettämään aikaa kehän laidalle, sillä alokasluokkaan saapui monta meidän ryhmäläistä kisaamaan. Paljon hyväksyttyjä tuloksia tuli, ja yksi koulutustunnuskin. Tosi hienoa!

Sääkin Imatralla suosi toisin kuin edellisenä päivänä Pyhtäällä. Silloin kisattiin Friidan kanssa kolme rataa agilitya. Tuloksina oli hylky - yliaikanolla -hylky. Huokaus.  Maija Aapalahti oli ottanut valokuvia kolmosista ja mekin olimme päässeet muutamaan kuvaan. Tässä niitä.

                                                            Valmistautumista lähtöön

 

Joko kohta on meidän vuoro. Tämä on ihana kuva Friidasta.

 Tarkkaa odotusta

Koira irtoaa putkeen, niinkuin pitikin.

Haltuunottoa

Nämä olivatkin viimeiset kisat pitkään aikaan. Kuun loppupuolelle mahtuu muutama näyttely, sukujuhlia ja rally-toko-kisatkin. Eli agilitykisatauko edessä, mutta kesällä taas jatketaan.

Tänään oltiin metsässä. Vaikkei satanut, metsässä oli kiitettävän märkää, mikä oli Friidasta oikein kivaa, Saagasta ihan sama ja Greetasta vähän ällöttävää. Marika ja schappetytöt olivat seuranamme.
Minulta kastuivat lenkkarit, mutta muuten oli ihan hauskaa metsässä, kun tuoksui hyvältä, linnut lauloivat ja hiirenkorvat alkoivat vihertää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti