23.11.2014

VIHDOIN!!!

Lauantaina oli meidän vuoden viimeinen toko-kokeemme. Oma seura järjesti, joten tutussa hallissa oltiin. Tuomarina toimi Harri Laisi, tuomari, josta pidän tosi paljon. Vaimonsa liikkuroi sillä lailla sopivan tehokkaasti, että homma jatkuu ilman liikoja jaaritteluja. Tykkään.

Oltiin treenattu parin viikon ajan hallilla töiden jälkeen tiettyjä asioita ja keskiviikkona oli kisanomaiset treenit liikkurin kanssa. Treeni meni hyvin, mutta koska Friida on Friida, niin koskaan ei voi tietää, miten menee. Liikkuri ja tuomari kehässä ovat häiriötekijöitä, jotka vievät välillä huomiota väärissä paikoissa. Niin kävi nytkin. Kaukokäskyjen lopussa Friida alkoi toljottaa tuomaria ja jätti yhden vaihdon tekemättä. Olin varma, että nollille meni, mutta ihme ja kumma, ei mennytkään. Friidalta puuttui jostain syystä vauhti. Esim. luoksetulossa, josta se Haminan kokeessa sai 9 pistettä tullen tosi hyvällä laukalla kaiken, tällä kertaa Friida ravasi välit. Höh. Muutenkin vauhti oli vähän laiskanlaista. Seuruukäännökset pitää ottaa tehotreeniin. Friida jätätti lähes joka käännöksessä. Mutta kuitenkin siistiä työtä tehtiin eikä nollia tullut, vaikka niin luulin, kun vähän apeana marssin kehästä ulos. Minulle riennetiin kertomaan, että ykköstulos  (JEEEE!) oli tapahtunut tosiasia. Riemullani ei ollut rajoja. Loistava päätös tälle toko-vuodelle kaikkien vaiheiden jälkeen. Tämä ykkönen oli tämän vuoden tavoite ja viime tippaan meni saavuttaminen. Enempää ykkösiä ei sitten tästä luokasta lähdetä hakemaan. Eiköhän tämä ollut tässä. Päästään treenaamaan EVL-kuvioita ja vahvistamaan heikkoja paikkoja vanhoissa liikkeissä.  Saagan kanssa pitäisi alkaa voi-liikkeiden kertailu. Josko senkin kevään mittaan saisi taas pitkästä aikaa kokeeseen.  Ja liikkurihäiriötä tulee olemaan treeneissä, se on Marikan kanssa sovittu. Ikwil on samanlainen häiriöherkkä tyypi kuin Friidakin.

                                      Kirsikkana kakun päällä sijoituttiin toisiksi. Hymyni on aito.

                                                   Tässä meidän kisasuorituksemme.

1 kommentti:

  1. Tasaista touhuamista ja tulihan siinä luoksetulossa se vika pätkä laukalla - iloisesti mamman luo viimeinkin :) Hyvä te!!! Suuret onnentoivotukset!
    T. Erja

    VastaaPoista