19.10.2023

Molly tokoilee taas ja polskii

Lähdettiin porukalla Haminan hallille treenaamaan. Ensin kuitenkin tehtiin hyvä kävelylenkki, kun tuo oikea polvi on ollut kuukauden verran aivan kivuton. Tosin vasen on alkanut oirehtia. Liekö järkyttynyt tästä kävelyn määrästä. Siinä polvessa on pahempi nivelrikko ja nestettä reilumman päälle. Saimme lääkäriajan uutta kortisoniannosta ensi viikolle ja pitää vähän kysellä, pitäisikö tuohon vasempaankin pistää kortisonia vai kokeillaanko lääkkeillä. Mutta joka tapauksessa olen nauttinut ihan valtavasti, kun on voinut kävellä varsin kivuttomasti. 

Siis tokoa. Ruutu, kierto ja hyppynouto menivät ihan kivasti ja vauhtiakin on. Peruutus on vielä ihan surkeaa.  Pitää kaiketi ottaa joku seinä tai muu sellainen Mollyn toiselle puolelle  Pitää myös miettiä, kummalla jalalla aloittaa.  Kaukokäskyissä pitää olla aivan koiran edessä, ettei se liiku mihinkään. Käyttämäni lauta on liian iso ja häiritsevä, mutta jotain pitää keksiä, että asento pysyisi vakaana.

Tässä videota.


Greetan kanssa tehtiin ihan vähän malttia. Se tuli halliin huutaen ja isoilla kierroksilla. Jäin seisomaan sitä katsomatta. Se tuli vierelle. Piippaili. Meni maahan ja oli hiljaa. Siitä palkkasin. Sitten sanoin Sivu ja se nousi hiljaa vierelle istumaan. Sai palkan. Toistin muutaman kerran Sivu- sanaa ja aina kun pysyi hiljaa, sai namin. Otettiin hyvin pieniä seuruita,. jotka alussa sujuivat hiljaa ja tuli palkkaa. Sitten alkoi piippausta kuulua. Palattiin alkupaikkaan ja yritettiin uudestaan. Meni koko matka hiljaa. Tämä oli sen treeni. Eli todella alkeista pitää aloittaa. Ei haittaa.

Sitten olikin jo aika lähteä uimaan. Siis Mollyn. Käytiin pienellä kävelyllä, että tuli kakka ja pissa pikkutyypillä tehtyä. Sitten ajeltiin odottamaan sisäänkutsua. Greetta jäi autoon odottamaan. Se ei tykkää uimisesta ja sitäpaitsi sillä on illalla agi-treeni.  Molly oli ihan innokas pikkuotus. Se tykkää hakea lelua. Se on sen juttu. Mitään viihdeuintia se ei harrasta. 

Tässä näyte tämän päivän uimisesta.

Huomenna on molemmilla juoksumattopäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti