2.6.2023

Takaisin maan pinnalle, vaikka tulos tulikin

Mollylla on ollut pitkä tauko rallykisoista, koska se kahdessa avo-kisassa ei pystynyt juuri lainkaan tekemään, kun ympäristö häiritsi sitä liikaa. Nyt kuitenkin päätin ilmoittaa sen viime tipassa kisoihin, kun treenit ovat menneet mainiosti.  Päästiin peruutuspaikalta mukaan. Ja eilen oli siis Kouvolassa avo-alo-rallykisat illalla. Tuomari oli Pia Heikkinen, oikein mukava tuttavuus. Hän puhutteli kisaajia kauniisti ja kannustavasti, toisin kuin eräskin tuomari, joka lähinnä kertoo, miten aikoo kytätä jokaisen käännöksen ja rankaista heti, jos ei pysy paikallaan. No, joka tapauksessa mentiin paikalle. Oltiin päivällä treenattu aika lailla samoja asioita, mitä radallakin oli ja Mollylla meni ihan hyvin. Hyvin mielin siis kohti rataa, joka oli tämän näköinen.


Molly oli ihan rennosti odottelupaikalla ja katseli ihmisiä ja koiria rauhassa, mutta kun sen vuoro tuli, se alkoi taas aika lailla häröillä ja katsella ympärilleen. Sellaista koiraa  on aika uuvuttava raahata radan läpi. Tehtävällä 10 Molly alkoi rapsuttaa ja se laskettiin kahdeksi istumiseksi, joten siitä kymppi. Olisi saanut jäädä rapsuttelematta. No, paljon pieniä  yhden pisteen virheitä häröilyn takia, kymppi kakkostehtävällä, kun vasemmalle kääntymisessä jäi. Se on vielä treenivaiheessa. Ja kymppi rapsuttelusta. Eli summa summaarum: SAATIIN KUITENKIN TULOS!!! 71 pistettä. Ei päätä huimaa, mutta kuitenkin antoi lupauksen, että kun varmuus kasvaa, voi tulos olla paljon parempikin. 

Tässä video radalta ja virheet siihen merkittynä.


Syteen tai saveen, Mollyn seuraava kisa on reilun viikon päästä omalla hallilla. Kohta suunnataankin sinne tekemään eilinen rata. Jotain jäi hampaankoloon siitä. Treenaamme nyt aktiivisesti. Eikä siinä vielä kaikki. Kun yöllä heräsin, selailin hetken kännykkää ja huomaisn, että 12.6. on Porvoossa iltakisa. Laitoin sinnekin paikkakyselyn saman tien ja sitten käänsin kylkeä. Vielä en tiedä, saadanko paikka. 

Mollylla oli eilen pesupäivä. Edellisestä oli pitkä aika ja pesuvesi olikin sen näköistä, että tarpeeseen tuli.

Käytiin kasvattajalla trimmauksessa. Villahousutkin olivat jo melkoisen pitkät. Söpö tyttö tuli.
Trimmauksen jälkeen lähdettiin koirien kanssa Jylpylle vähän palloleikkeihin. Olipa taas koirilla kivaa.
1 kommentti: