5.6.2023

Reenii reenii

 

Tällä viikolla panostetaan Mollyn kanssa seuraamiseen. Kyllä se temput tekee, mutta seuraamisessa se alkaa jätättää. Siksipä tänään treeneissä käveltiin rata läpi ilman tehtäviä pallolla tämän tästä palkaten ja kyllä motivaatiota oli runsain mitoin enemmän. Sitten tehtiin rata temppujen kanssa usealla pallopalkalla. Ihan lopussa vähän hyytyi. Laitoin koiran taukomatolle huilaamaan ja tein radan näkymättömän koiran kanssa paljon kehuen. Molly katsoi matoltaan tarkkaavaisesti. Sitten tehtiin pallon kanssa loppuosa ja taas toimi oikein hyvin. Taas tauotin ja korjasin radan pois. Lopuksi vielä pelkkää seuraamista pallon kanssa jonkinlainen pätkä ja sitten stop. Miten tässä ehtii palloa haihdutella, sitä en tiedä, mutta josko jotain virtapiikkiä tulisi kisarataankin. 

Greetan kanssa tehtiin samaa avo-rataa. Rata oli puoleen väliin asti yhdessä tehtäviä temppuja ja Gee oli oikein hiljainen ja sai joka tempusta palkan. Mutta kun tuli tehtävä, jossa minä seisoin ja sen piti minut kiertää, niin johan kiljahti. Sanoin oho ja lähdettiin saman tien pois hallista. 

Sitten tehtiin metsäkävely. Minulla oli ihan liikaa päällä. Taitaa tulla kesä.

Meidän takapihalla on yksi omenapuu. Se on tänä kevään kukkinut aivat huikean hienosti, niinkuin tuntuvat omenapuut muuallakin tehneen. Nyt on jo kukkimisaika mennyt ohi, mutta laitetaan muistoksi nämä kuvat. 
Tyttöjen kanssa käytiin Kyminlinan vallituksilla ottamassa perinteiset voikukkaposet. Häikäisi.

                                           Nyt alkaa näidenkin kukkien aika jo olla ohi.

                                       Mökkitien varrella oli toukokuussa upeat voikukkapellot.

                                         Eilisellä mökkiretkellä sain ihailla höytyväpalleroita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti