27.7.2022

Puolitoistavuotias


On se näin vähäisellä iällä puolitoista vuotta merkkipaalu. Seuraavaa puolikasvuotta ei enää noteerata.
Kävimme Haminan hallissa tekemässä vähän jalkajumppaa ja hiukan tokoa ja rallya. Jumppa oli kohtuu ok. Rallyn epäonnistunut askel-seiso-juttu ei onnistunut yhtään. Tarjottiin JOKO istumista TAI maahan menoa, muttei seisomista. Työn alle siis tämä. On se nimittäin ihan hyvin osannut kyseisen liikkeen jo pitkään. Mutta nyt ei. Jatkamme harjoituksia.

Kävin ostamassa Mollylle myös froteeloimen, joka on kätevä pesun jälkeiseen kuivatteluun. Kotipesujen lisäksi Mollylle tulee vesijuoksumatto-käyntejä, uimalaan tutustuminen ja yksi uintikertakin on jo ostettu. Siis kuivattelua riittää.

Ostin Greetalle ( ja aiemmin Mollylle) halvalla vähän käytetyt pelastusliivit. Ei me niitä usein tarvita, mutta jos joskus tulee sellainen tilanne, onpa tytöillä olemassa omat. Niin ja varasin myös Greetalle SM-agility-kisaan paikan mittaustilaisuuteen. Kun se ekassa agikisassaan kolmen tuomarin voimin mitattiin kahdesti miniksi ja yhdesti mediksi, se aloitti mininä. Kun tuli Agilityliitolta käsky, että kaikki koirat on uusintamitattava mittaustilaisuuksissa, Greetasta tuli medi. Se on ihan rajatapaus. Nyt sitten katsotaan, olisiko selkä yhtään laskenut ja Kylli on luvannut käsitellä karvan mittauskohdasta mahdollisimman lyhyeksi, ettei ainakaan karva lisää korkeutta. Kun ei se sillä karvalla juokse. Voi olla, että on medi edelleen, mutta sittenhän se on tsekattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti