30.12.2021

Loppuvuoden ryhdistys

Vaikka blogi on näyttänyt kuukauden verran tyhjää, niin emme me ihan laiskoina ole olleet. Vaan niihin palataan - jos palataan - alkuvuonna. 

Joulukuvia otettiin. Itse aloitin joulukuvien ottamisen jo marraskuussa, kun ensilumi satoi. Sainkin tosi sievän kortin tyttösistä. Lunta oli vain juuri ja juuri, mutta valo tuli hienosti takaa ja teki lumesta todella kauniin. Koiratkin poseerasivat oikein söpösti. Kannatti siis.


Kävimme myös metsässä ottamassa pari kuvaa. Tässä paras.


Sitten kotisohvalla otettiin niitä perinteisiä poseerauksia. Koirat näyttävät kärsiviltä.



                                                             Tosi onnellisia. 

Kävimme Haminassa vielä joulun alla joulukuvauksissa. Koirista tuli ihan söpöjä kuvia, mutta kortteja näistä kuvista ei ehtinyt tulla.






Mollykin näyttää suhteellisen siistiturkkiselta ottaen huomioon, että vaikka sitä muutaman kerran päivässä kampailen, se on koko ajan takussa, sillä sen turkki lähtee taukoamatta. Greettakaan ei kuviassa aivan piestyltä näytä. 

Ollaan joulun aikaan vähän rallattu Kyllikin kanssa, sillä loppiaisena olisi rally-kisa. Ei ole mitään odotuksia asian suhteen, vaikka Greetta onkin treeneissä ollut hiljaisempi. Ja Maijun koulutuksessa vallan hipihiljaa. Ihan huippua. Mutta kisa on eri tilanne. Huomenna mennään Marin halliin treenaamaan yksi Pirttimaan rata, sillä Hannele Pirttimaa tuomaroi kyseisessä kisassa. 

Mollyn kanssa ollaan muutaman kerran käyty tekemässä agilitya omalla hallilla. Viimeksi tänään ihan omatoimisesti tehtiin pitkästä aikaa keppejä. Toisella kentällä treenattiin agilitya ja se kyllä Mollya häiritsi, mutta saatiin jopa muutama ohjuriton kuusikeppinenkin tehtyä. Teimme myös vähän tokoa. Mutta laiskoja ollaan oltu sen suhteen, myönnetään.

Tässä tämän päivän treeni.

 



Ollaan käyty Arosen Eijan kanssa agia treenaamassa. Hänellä on puolivuotias Kaiku-eurasier-tyttö. Ollaan tehty vähän radanpätkiä ja kuvattu toistemme suorituksia. Ihan hyvää pikkutreeniä. Ei Molly mikään tähti ole, niinkuin ei ohjaajansakaan, mutta vähän kerrallaan taidot karttuvat.

Videot tulevat myöhemmin.

Juuri nyt Greetta on Marjutin kanssa agsaa treenaamassa. Hyvä niin, että saa sekin energiaa purkaa. Huomenna pitää aamupäivällä tehdä hyvät lenkit, sillä illalla ei ole ulos asiaa, kun raketit alkavat paukkua. Mollyn eka uusi vuosi on tulossa eikä ole mitään käsitystä, miten se tulee asiaan suhtautumaan. Siksi pelaan varman päälle ja vietetään kovaäänisen television ääressä iltaa ja toivotaan, että puolen yön jälkeen päästään käymään pisulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti