16.2.2021

Meren jäällä

 En ole mikään rohkeasti jäälle menevä henkilö, mutta koska nyt ovat jäät selvästikin varsin vahvat, lähdettiin mekin Katariinan Meripuistosta eilen jäälle käppäilemään, kun aurinko paistoi täydeltä terältä, pakkasta ei ollut hirveän paljon eikä tuulikaan puhaltanut myrskyisästi. Toki jäällä tuulee aina, joten usemapi vaatekerros ei ollut liikaa ja Saagallekin laitoin kaksi kerrosta varan vuoksi. Greetta pohjavilloineen pärjäsi hyvin omalla turkillaan, kun oltiin koko ajan liikkeessä.

                          Jäätä silmän kantamattomiin, mutta lunta vähän, joten oli helppo liikkua.

                                    Sitten vähä poseerauksia. Takana Varissaari. Sinne asti ei menty.


Tänä aamuna käytiin Saagan kanssa verikokeessa Oiwallisessa. Ensin punnitsin koiran, kun se oli niin innokkaasti vaa'alle menossa. Paino oli pudonnut 25 kilosta 24,6 kiloon.  Otettiin taas verta takajalasta, joka selkeästi on Saagalle helpompi juttu. Se ei oikeastaan edes tajua, että jotain sen takana tehdään. Munuaisprofiili tilattiin, paketti, jossa munuaisten toimintakyvyn lisäksi saadaan muitakin munuaisten toimintaan liittyviä arvoja. Siihen aamuruoan syönnin arpomiseen kokeillaan ruoka-annosten jakamista usempaan pienempään ateriaan, koska voi olla syynä närästyskin. Ruoan kanssa voi antaa piimää. Tihentyneeseen pissaamiseen kokeillaan Refinie-jauhetta. Mutta vasta sitten aion sitä hankkia, kun on selvinnyt munuaistilanne.  Peukkuja tällekin verikokeelle, että kaikki olisi hyvin  edelleen. 

On kyllä tosi helppoa, kun eläinlääkäri on alle viiden minuutin ajomatkan päässä.

Ai niin, tänään alkaa Haminan toko-ryhmä toimia jälleen. Jippii, juhuu! Koronarajoituksin kaksi kerrallaan ( ja koutsi). Tykkään. Pitää sekin mainita, että nivelrikkopolveni on aika turpea ja jotain on siellä mennyt huonompaan, kun kipuilee. Mutta eteenpäin, sanoi mummo lumessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti