11.1.2021

Greetta ja sisko

 Eilen illalla käytiin porukalla treenaamassa Linnoituksen koirakeskuksen pienessä hallissa rallya. Se halli on todella aika pieni mestariluokan radoille. Mutta kun Strömforsin hallin sunnuntaiaika meni jollekin vakiovuorolaiselle, niin ei voi valittaa. Koitetaan pärjäillä. Siellä on kapea käytävä, jossa oli hyvä treenata edessä peruuttamista. Greetta tuppaa menemään siinä liikkeessä vinoon vasemmalle, mutta kun oli kapea tila, se meni varsin suoraan ja reippaasti taaksepäin. Edessä pysäytyksessä se joko istuu tai menee maahan, vaikka pitäisi seisoa. Nyt kokeilin kerran suoraan vauhdista taaksepäin lähtemistä. Sillä kerralla toimi. Pitää testata uudemman kerran asiaa. 

Tänään sitten on satanut kuormittain lunta. Auto on pysytellyt pihassa koko päivän, kun ei ole ollut minnekään tarvetta mennä. Greetta hierottiin yhdeltätoista. Se oli varsin rento, mikä kertoi siitä, että kroppa on melko hyvässä kunnossa. Näin totesi Saijakin. Hyvä niin. Kuukauden päästä taas uusi hieronta ja varasin myös Saagalle ajan. Sitä ei ole aikoihin hierottu, joten ihan varan vuoksi on hyvä tsekata, onko mummon kroppa edelleen hyvässä kunnossa. 

Tänään kävivät kylässä Greetan kasvattaja Eija  ja Greetan pikkusisko Tanka ( sama emo, eri isä). Pitihän neideistä sisaruskuvia ottaa. Tässä niitä.


                                                                            Nappisilmät. 

Huomenna sataa reippaasti lisää lunta. Äsken kävin kaivamassa auton tämän päivän lumien alta, että huomenna on vähemman töitä sen esiin saamisessa. Nimittäin iltapäivällä pitää ajella Haminaan Oili Huotarin toko-koulutukseen. Ei taideta tehdä mitään voittajajuttuja vaan pyydän vinkkejä eteenmenoon ja hyppyhässäkkään. Josko kadonnut toko-motivaatio tästä lähtisi uuteen uljaaseen nousuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti