28.4.2018

Toko-koe Jyväskylässä

Enpä olisi Jyväskylään asti lähtenyt kisaamaan, ellei Kristiina olisi houkutellut aikaa sitten.
Tänä aamuna sitten suunnattiin kohti Keski-Suomea Krisse ja Elmo-isovillakoira, minä ja Greetta. Saaga jäi kotiin, ja Susanna oli luvannut hakea sen kauppa-asioiden jälkeen heille kylään. En millään halunnut, että Saaga olisi pitkän päivän yksin näin nopeasti Friidan lähdön jälkeen.
Koepaikka oli Haukkulaaksossa lämpimässä sisähallissa. Kun saavuimme perille, alkoi sataa ensin vettä ja sitten rakeita ja vielä kerran todella rankasti vettä. Olipa siis kiva, että oli katto pään  päällä.
Tuomarina toimi Juha Kurtti.
Ensin oli paikkamakuut. Greetan makuussa oli neljä koirakkoa ja Greetta laitapaikalla. Se meni hyvin maahan, mutta pomppasi sitten istumaan ja istui koko suorituksen. Tosi harmi, kun se on jo monessa kokeessa maannut ihan hyvin. Mutta vieras halli ja katsojat häiritsivät sitä aika lailla. Saatiin vitonen.
Muun koesuorituksen Kristiina videoikin. Videosta näkee, miten Greetan suoritus häröilee sen alkaessa tähyillä katsovia ihmisiä. Seuraamisessa se ei ollenkaan pysty pitämään kontaktia. Saimme 155,5 pistettä eli ykköstuloksesta ja koulutustunnuksesta jäi puuttumaan vain 4,5 pistettä, jonka olisi voinut saada monestakin kohtaa.


No, jatkamme siis alokasluokassa ja hankimme lisää kokemusta. Kotiin tultuani ilmoitin Greetan omiin kokeisiin. Tässä välissä treenaillaan ahkerasti. Olisipa kiva joskus saada sellainen suoritus, jossa Greetta näyttäisi, mitä se oikeasti osaa. Sitä odotellessa.

Saaga oli ollut ihmeissään, kun Susku haki sen. Ensin oli meinannut, ettei lähde, mutta lähti kuitenkin. Kovasti sitä laulatti, kun hain sen Suskun pihalta.

2 kommenttia:

 1. Paikkamakuu 5
  seuraaminen 8,5
  maahanmeno 7
  luoksetulo 8
  kapulan pito 10
  kauko-ohjaus 8
  estehyppy 9
  kokonaisvaikutus 9

  VastaaPoista