23.6.2017

Juhannus


Eilen kävimme koirien kanssa kaupunkiasioilla ja kävimmepä samalla Sapokan vesipuistossa, jossa alppiruusut ja atsaleat ovat kauneimmillaan.  Koska kaikki ihmiset tuntuivat olevan kauppoja täyttämässä, Sapokassa oli vain muutama turisti ja me. Kelpasi ottaa valokuvia kauniista kukista - ja kyllä koiratkin joihinkin poseerauksiin "pääsivät" - totta kai.
                                                               Ihanat alppiruusut


                                       
                                                        Mehevän väriset atsaleat

 Sitten niitä poseja. Ei ole aina helppoa saada näitä otuksia katsomaan kameraan. Varsinkin Greettaa alkaa selvästi ahdistaa, kun liikaa pitää tuijotella.


                                         Tämä on nyt sitten vähän sinnepäin, vaikka Friida...     
                    
                                                                Alppiruusupose

                                                                 Putouspose


Poikkeuksellisesti emme lähteneetkään mökille juhannuksen viettoon. Vaan eipä näillä keleillä, kun lämmintä vaatetta saa tupata päälleen oikein urakalla, hirveästi mökki houkutakaan.  Tänä aamuna käytiin vähän koirien kanssa agsaamassa seurana Jaana ja setteri Muru.  Friida teki vähän rataa (siitä ei videota) Saaga vähän höntsäili hyvänmielen agsaa ja Greetan kanssa treeni jatkui. Kokkola ja Klag lähenevät ja Greetan kanssa meinaan mennä kaikki ykkösradat siellä (4kpl), joten onkin syytä harjoitella.Tänä iltana menen iltaa istumaan Tajmadoralaan ja huomenna aamupäivällä treenataan rally-tokoa hyvällä porukalla. Sunnuntaina pieni visiitti Helsinkiin siskon luokse herkuttelemaan. Ei huono
juhannus olleenkaan.

Minä avaan syömeni selälleen
ja annan päivän paistaa,
minä tahdon kylpeä joka veen
ja joka marjan maistaa.
Minun mielessäni on juhannus
ja juhla ja mittumaari,
ja jos minä illoin itkenkin,
niin siellä on sateenkaari.
Eino Leino
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti