19.10.2024

Vihdoinkin

 Ei ole mestariluokka ollut kisoissa helpoin mahdollinen meille. Mollylla on häiriöherkkyyttä ja se jää katselemaan ihmisiä ja kuuntelemaan ääniä.

Käytiin treenaamassa loppuviikosta Haminan hallilla rallya omatoimisesti. Tehtiin Jenni Susin rata. Toisella kerralla meni paremmin, niinkuin treeneissä yleensäkin. Kisoissa noita toisen radan mahdollisuuksia ei ole. 


Treenattiin myös käännöksiä. Se oli ihan hyvää treeniä.


Syy ahkeraan treeniin oli se, että meillä oli tänään rally-kisa Haminassa KAGin hallissa tuomarina juurikin tuo Jenni Susi, jonka radat eivät ihan helppoja ole. Ei tälläkään kertaa. Molly oli vasta kolmanneksi viimeinen, joten se sai odotella autossa ja vasta lähempänä suoritusta teimme pientä treeniä hallissa ja katselimme tunnelmaa Molly minun sylissäni. 

Tässä mestarirata.



Tällä kertaa Molly oli aika iloisella päällä radalla. Itsellä oli radan lopussa ihan hyvä fiilis, mutta eihän sitä voi koskaan tietää, mikä lopullinen tulos on ja mitä virheitä on tullut. Vaan ihan hyvin meni, sillä saatiin 80 pistettä. Se oli meidän kolmas tulos ja saatiin RTK4 -koulutustunnus. Jes!




                     On siellä vielä korjattavaa, mutta tuomarin kommentti lämmitti kovasti.


Muutama rally-kisa on meillä varattuna tälle vuodelle ja ne voidaan mennä rennoin mielin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti