6.11.2023

Rallya ja tokoilua


 Käytiin viime viikolla perjantaina Kyllin ja koirien kanssa Okkim-hallissa rallaamassa. Se on lähellä KKSn hallia ja sen ehdoton bonus on se, että se on lämmin halli. Varmaan mennään silloin tällöin toistekin talven aikana.

Tehtiin tällaista rataa

Mollyn voi-mes-taidot hiljalleen etenevät ja samoin oikealla seuraaminen. Oikealta oikealle käännökset ovat vielä vaikeita, mutta harjoitellaan. Greetan rata oli välillä yllättävän hiljainen. Koska se saa paljon palkkaa, se pomppii. Pitää yrittää antaa palkka riittävän alas aina niin, että kaikki neljä jalkaa ovat maassa. 


Sitten molemmat koirat saivat vielä ravata viidentoista minuutin verran juoksumatolla. Tyytyväistä sakkia oli kotiin tullessa. Kun illalla oli ihmisellä Neljän tähden illalliset muualla, niin koirat oli kiva jättää kotiin huilaamaan puuhakkaan päivän jälkeen.

Pyhäinpäivänä sitten päätin lähteä Haminan halliin tokoilemaan koirien kanssa. Siis enemmänkin Mollyn. Tehtiin ihan hyvä treeni. Koko ajan pikkukoiran taidot kasvavat. Kaukokäskyt ovat vielä ongelmalliset, mutta pitää toistaa ja toistaa ja toistaa läheltä, ette perä liiku istumaan noustessa.

Tässä video Mollyn treeneistä. Monenlaista taas tehtiin.


Molly ei ole sellainen sähikäinen ja nopealiikkeinen kuten Greetta, mutta ei haittaa. Mielummin hiljainen ja huolellinen kuin äänekäs ylisuorittaja. 

Tänään käytiin myös treenaamassa. Siitäkin video.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti