3.7.2023

Olipa viikonloppu

 Molly harrasti viikonloppuna oikein olan takaa. 

Lauantaina suunnattiin Kyllin ja Lotan kanssa Hyvinkään rally-kisaan Holintien hallille. Tuomarina oli Hannele Pirttimaa. Lotta metsästi viimeistä voittajaluokan tulosta ja Mollyn kanssa toivottiin avo-luokan tulosta muutaman tuloksettoman kisakäynnin jälkeen.

Rata oli tämän näköinen - eli aivan tehtävissä.


Molly taas jätätteli. En tiedä, miksi se vajoaa sellaiseen tilaan aina rallyssa, mutta tällä kertaa se oli hiukan reippaampi paikoin.


                                                            Valmiina koitokseen

Tässä video virhepisteineen.

Tuo kymppikin oli aivan turha. Olisi pitänyt vetää se vierelle, kun pysähdyin kyltille. Se osaa nätisti vieressä kääntyä vasemmalle, joten kymppi menee ohjaajan piikkiin, kun ei ollut huolellinen. 

Mutta kaikesta huolimatta saimme tuloksen. 85 pistettä!!! Ja oltiin tuloksella kolmansia, joten päästiin palkintopallilekin.



Lotta sai hienot pisteet voittajasta, 92 pistettä, oli kolmas ja sai RTK3-koularin. Eli kotimatkalla oli autossa todella tyytyväistä sakkia. Ja väsynyttä. Kunhan olin käyttänyt Greeta ja Mollyn kunnon lenkillä, niin yhdeksältä kopsahdin sänkyyn ja nukuin kahdeksaan asti heräämättä.

Sunnuntaina oli taas kisapäivä. Suunta edelleenkin Hyvinkään halli ja seuralaisina jälleen Kylli ja Lotta. Tällä kertaa menimme toko-kokeeseen, jossa tuomarina oli Ilkka Sten. Lotalle oli ensimmäinen toko-koe ja Mollylle toinen. 

Tässä Mollyn tuloslappu.


Eli Molly nollasi kaukokäskyt. Mutta koska se muuten suoriutui varsin mukavasti, niin saatiin ykköstulos. Ihanaa!

Paikallamakuusta ei ole videota, ja siinä Molly meni vasta toisella käskyllä maahan. Siitä lähti kaksi pistettä. Tässä on video.


Eli nyt ollaan sellaisessa tilanteessa, että tarvitaan yksi toko-ykkönen koulutustunnukseen TK1 ja yksi avo-tulos  RTK2-koulariin. Ne ovat tämän vuoden tavoitteina, sillä tavoitteita pitää olla. 

Lotta sai hienon ykköstuloksen ja tuli toiseksi. Ja jälleen oltiin kotimatkalla aivan supertyytyväisiä. Ja väsyneitä.

Kisapaikan vessassa oli tällaista soveliaanmerkkistä vessapaperia. Pitäisi ostaa meillekin, jos tietäsi, mistä sitä saa.

Tänään Molly hierotaan pitkästä aikaa. Eikä ole kisasuunnitelmia tiedossa.

1 kommentti:

  1. Onnittelut hienoista tuloksista, 2 lajia viikonloppuun on aikamoinen saavutus nuorelle koiralle!

    VastaaPoista