9.12.2016

Greetta möllitokoilee ja kouluttautuu

Niin sitä vain heikkona hetkenä tuli ilmoitettua Greetta alokasluokan möllitokoon Haminaan. Hyvähän on katsastaa, missä mennään, vaikkei vielä oikein missään mennä.
Se, minkä tiesinkin, oli, että seuraaminen on kovasti vaiheessa. Greetta häröili uuden paikan ja seinustoilla olevien agilityesteiden ja kaiken maailman hajujen takia, mutta ei meillä muutenkaan seuruu ole mitenkään kovasti treenattu ollenkaan. On haastavaa neljän ison koiran jälkeen ruveta seuruuttamaan tuollaista pikku tilliäistä. Mutta kyllä me nyt ruvetaan.
Paikkamakuu meni tosi hienosti. Kolme koiraa oli. Greetta meni ekana maahan, pysyi siellä, makasi kauniisti ja kun se nostettiin viimeisenä ylös, niin malttoi odotta muiden koirien nousun. Tosi yllättävää ja hienoa, Ylösnousussa annoin vähän käsiapua, kun koira tuppaa vähän pomppimaan minne sattuu.
Loput suoritukset näkyvät tällä videolla:


Yllättävän paljon se jo osaakin, ja olisi osannut tuon liikkeestä maahan menonkin, jos olisi keskittynyt seuraamaan eikä muihin juttuihin.

Greeetan tokoilu jatkui itsenäisyyspäivänä, jolloin olin sen ilmoittanut Haminaan Martinpuron Tarjan toko-koulutukseen. Meidän aiheena oli seuruu, johon sainkin hyviä vinkkejä siitä, miten palkkaan ja missä käsi on. Lisäksi tehtiin jättöjä ja ruutua, johon rupean ottamaan lelupalkan. Mutta hienosti pieni tyttö osasi myös targetilla. Oli hyvä koulutus.

Ai niin, ja itselle muistiin, että Friida sai nelosrokotuksen ja rabieksen torstaina. Taas on kolmevuotiskausi turvattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti