2.10.2016

Puuhakas sunnuntai

Aamulla menimme kamujen kanssa rally-toko-treeneihin. Rakensimme radan, jossa oli sekä ylimpien luokkien että vaihtoehtoisesti alempien luokkien tehtäviä.
Saaga teki ensimmäisenä. Sen oikealla seuraaminen on jo aika hyvä. Toki tempuissa on vielä paljon työtä, mutta perusasia on jo hyvässä vaiheessa. Friida, joka kyllä osaa temppuja, on oikealla seuraamisessa niin hössö ja yliaktiivinen, että homma häröilee ihan hirveästi ja pitää ottaa uudestaan monta liikettä. Mutta sen kanssa pääpaino on nyt tokossa ja en ota paineita rallysta sen kanssa. Greetta teki ilman hihnaa ihan tosi hyvää työtä. Siitä tulee vielä jonain päivänä hyvä rally-koira ja kun seurautan sitä kunnolla rallyssa, se tukee myös toko-treenejä.
Kivaa oli ja keli oli vallan loistava.

PS. Sain kuvia rallailusta Heidiltä. Tyttärensä Venla oli kuvannut Friidaa ja Greettaakin. Tässä kolmasluokkalaisen Venlan otoksia. Kiitos.Sain rallytreeneissä houkuteltua Tuovin ja Pelen kanssani Valkmusan kansallispuistoretkelle. Valkmusa on alle 20 kilometrin päässä meiltä. Olin ajatellut lähteä aikaisin aamulla, jotta ehkä saisi hienoja aamu-usvakuvia, mutta hylkäsin ajatuksen jo illalla, kun valvoin niin pitkään. Yksin olisi ollut tyhmää mennä, joten oli kiva, kun sain kaverin. Koska Valkmusa on suomaastoa ja siellä kuljetaan pitkospuilla pitkiä pätkiä, ei tullut mieleenkään ottaa koko hurttalaumaa, vaan päätin ottaa vain Saagan kaveriksi. Vyötalutin vyötärölle ja eikun menoksi. Oli muuten tosi hyvä apuväline.

Kuvia Valkmusasta (napauttamalla saa isommaksi):                                            Suoalueet ova todella laajat. Hieno oli nähdä.

Päivällä kaivoin esiin kontaktitreenaritelineen ja namiautomaatin. Ollaan automaattia käytetty tokoilussa, mutta Mannerin treenin jälkeen päätin käyttää sitä myös kontaktilla pysymisen harjoittelemiseen.

Vähän ahtaat tilat on minulla, mutta onnistuin kuitenkin mahduttamaan telineen makuuhuoneeseen. Jokainen pääsi vuorollaan kokeilemaan ja muut odottivat portin takana olohuoneessa. Isot halusivat myös saada oman osansa nameista ( jotka ovat siis Saagan dieettiruokaa - niin hyvää.)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti