1.10.2024

Ruskaa ja reenii

 

Minä olen aina ollut eri vuodenaikojen suuri fani ja syksyn väriloisto ilahduttaa aina. Tänä vuonna ruska alkoi mielestäni aika myöhään, mutta saammepa sitten nauttia sitäkin enemmän. 


Sapokassa kukat kukkivat vielä täyttä häkää. Tämän purkin edessä on monena vuonna otettu koirista poseerauksia. Innostus ei ole suurta, mutta kiltisti pönöttävät.



Mentiin joen rannalle katsomaan, millaista ruskaa siellä näkyy ja saatiinpa muutama kuva - ja pyllähdinkin kerran, kun ylempää kuvaa ottaessa astuin kovalta alustalta pois luullen, että maa on lähellä, vaan siinä olikin aika syvä kohta piilossa kasvien keskellä. Onneksi ei käynyt mitään kummempaa - ja kuva tuli otettua istualtaan.

Viime sunnuntaina mentiin Haminan halliin omatoimitreenaamaan. Ensin Molly teki yhden setin, sitten välissä teki Greetta ja lopuksi Molly vielä kerran. 


Ensin tehtiin Mollyn kanssa seuraamista. Palkkasin liikkeestä eripituisten pätkien jälkeen.


Sitten oli vuorossa ruututreeni.


Lopuksi hyppynoutotreeniä, jonka olisin voinut lopettaa jo aiemminkin. Ja tämän treenin jälkeen Mollylla oli tauko. Greetta saapui paikalle.


Greetta teki seuruun, ruudun ja ohjatun noudon. Irtoamisissa tulee huutoa, mutta kyllä se osaa jotain, vaikka pitkä treenitauko onkin ollut. 


Kaukokäskyt pitkästä matkasta sujuivat oikein nätisti.
Greetan treeni loppui tähän.
Molly tuli vielä vähäksi aikaa treenaamaan rally-juttuja.


Pitää vain aktiivisesti jatkaa treeniä Mollyn kanssa, sillä kyllä sen taidot kehittyvät, kun toistoja on riittävän usein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti