4.8.2024

Elokuu - kyllä aika rientää

Tänään kaivoin kaapista digikamerani. Eipä ole sillä kuvia otettu moneen moneen kuukauteen. Tänään päätin testata, miten oikean käden kanssa pystyy kuvaamaan. Kipeää teki ja kun käsi ei nouse kuin olkapään korkeudelle, niin oli hankalaa. Mutta sain kuvia. Mallina oli Molly, jonka kanssa lähdettiin kahdestaan retkelle, kun Greetta oli agikisoissa Pyhtäällä Marjutin kanssa. 

Menimme ensin Jokipuistoon. Siellä otettiin muutama poseeraus sopivissa kohteissa. Eli nämä.





Sitten suuntasimme Ahlströmin kentälle palloleikkimään.  Sekös oli kivaa. 



Pallo meni huonon heitot takia pöheikköön, josta hartaasti kävin kaivamassa sitä. Onneksi löytyi.



Molly on ollut tänään oikein pirteä, mikä on kiva juttu. Toissa iltana se oli vähän vaisu ja sille tuli pari pissalätäkköä lattialle. Yöllä piti useamman kerran käydä ulkona pissalla ja epäilin virtsiitin olevan tulossa. Aamulla oli jo pirteämpi tyttö, mutta soitin kuitenkin viikonloppupäivystykseen. Päästiin sinne vasta iltapäivällä, mutta ei ollut kiirettä. Molly joi hyvin ja käytin sen useammin pissalla. Lääkäri totesi, että  Molly aristaa vähän mahaansa, mutta pissanäytteessä ei ollut mitään hälyyttävää. Molly sai kipulääkepiikin ja pariksi päiväksi kipulääkettä. Taisi mennä ohi sen kummemmitta ongelmitta. Koska doping on 14 vuorokautta, peruin meidän oman seuran rally-kisapaikan. Onneksi kisoja on lähialueilla tulossa useita, joten yksi kisa ei haittaa.

Tänä syksynä yritetään käydä rally-kisoissa ja joissakin toko-kisoissa. Treenattu on jonkin verran molempia. Molly ei toimi ulkona helteessä. Se on koettu. Mutta sisähallissa se on parempi. Tehtiin kokeenomainen avo-treeni ominemme. Ei se täydellistä ole, mutta oikean suuntaista. Seuruu on Mollylle tosi vaikeaa. Liekö se, että ihminen on hiljaa toisin kuin rallyssa, sekoittaa sitä. Palkattomuus on myös aika kova haaste, Mutta jatketaan treeniä.

Greetta kävi siis tänään kisaamassa Pyhtäällä kolme rataa. Ensimmäisellä radalla tuli nollatulos ja Greetta oli kolmas. Kaksi muuta rataa olivat hyviä hylkyjä.  Tässä Greetan nollarata.


Käytiin kesän ensimmäinen ja varmaan viimeinen kerta mökillä heinäkuun lopussa, kun veljeni ja vaimonsa olivat siellä. Tällä kädellä en siellä oikein hyvin pärjäisi. Kastoin talviturkin ihanan lämpöiseen Kivijärven veteen. Tuntui omituiselta uida. Oikea käsi teki uimaliikkeet, mutta oli varsin voimaton. Mutta ihanaa oli. Mollykin meni keppiä hakemaan empimättä. Uimarityttö. Greetta oli kierroksilla rannalla ja piti mekkalaa. 


Josko ensi kesänä sitten voitaisiin mökkeillä oikein kunnolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti