18.7.2024

Mollyn ensimmäinen kisa sitten tapaturmani


 Eipä olla kauheasti tehty rally-ratoja sairasloman aikana. Ehkä yksi tai kaksi ja sitten vähän tekniikkatreeniä. Ilmoitin Mollyn Koiraklubin kisanomaiseen treeniin. Kyseinen paikka on Kouvolassa. Käytiin siellä tiistaina. Kaksi kertaa tehtiin sama pieni rata, ja kohtuu hyvin oli Molly kanssani hommissa, vaikkei niin täydellistä suoritusta tullutkaan.


Syy, miksi halusin tuonne mennä oli se, että olin ilmoittanut Mollyn Haminaan yhdelle mestari-radalle. Kaksi mes-kisaa olisi ollut tarjolla, mutta yksi riitti näin alkuun meille. 

Tällainen rata oli tarjolla. Molly teki radan varsin iloisella yhteistyöllä kanssani. Kaksi kymppiä tuli. Liike 10 oikealla peruutus kolme askelta ei onnistunut. Keskimmäisellä askeleella Molly meni aivan sivuttain. En uusinut, koska ei voi luottaa, että olisi onnistunut toisellakaan. Välillä se kyllä sen tekee, mutta vaatii vielä harjoitusta. 

Toinen kymppi tuli hyppyjen jälkeen edessä puolen vaihdossa. Koira pysähtyi nanosekunniksi ja siitä kymppi. Muut virheet olivat pieniä, joten saatiin tulokseksi 75 pistettä. Ensimmäinen mestaritulos - juhuu!!!


 Tässä meidän rata.  Hieno kisakorkkaus tauon jälkeen. Kiitos Molly-kulta. 

Tuomari oli sanonut sihteerille, että Molly on ylisöpö. Niin se onkin. Karva kasvaa kovaa vauhtia. Kohta pitää viedä kasvattajalle trimmiin, että saadaan pylly esiin.


2 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea! Ihan mahtava suoritus, rodun eka tulos mestariluokasta!!! Me on vain lomailtu koko kesä, ei olla treenattu yhtään. Jäänee ensvuoteen toko avo ja rally mes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos. Mollylla oli tosi kiva vire kisassa. Oli kiva olla sen kanssa. Kun tuli pakkotaukoa kaikesta käden takia, olen ollut oikein motivoitunut Mollyn kanssa treenaamaan nyt, kun jollain lailla onnistuu. Eipä meilläkään kiire ole, mutta kisataan, kun on sopiva paikka saatavissa. Hyviä treenejä sinulle ja Kidelle, kun lomailut on lomailtu. terveisin Jaana

      Poista