22.7.2022

Virallinen rally-ura on alkanut

 Mollylla siis. 

Kävimme toissapäivänä Lappeenrannassa iltakisoissa  Kyllin ja Lotan kyydissä. Myös Lotta oli ensikertalainen. Olemme treenanneet yhdessä paljon, joten oli ihanaa, että Molly, puolitoista vuotta, ja Lotta, 3 vuotta, aloittivat kilpailemisen yhtä aikaa. 

Oletusarvo oli, että kyllä tytöt ainakin tuloksen saavat. Tuomarina oli Kirsi Petäjä. Paikalla oli kymmenen vasta-alkajaa ja 5 aiemmin kisannutta. Kirsi kyseli Mollyn kisakirjaa katsoessaan, minkä rotuinen Molly on. Hän muisti myös, että olen kisannut portugeesien kanssa. Se oli tosi mukavaa. 

Rata oli tällainen:

Ei hirveän vaikea, mutta ihan kyllä haasteita löytyi. Tuomari on hyvin tarkka, joten ohjaajankin piti olla tarkkana. 

Kylli ja Lotta menivät toisina. Heidän ratansa sujui aivan upeasti ja he saivat 99 pistettä. Miten hieno korkkaus. Molly oli yhdestoista. Oltiin odottelemassa ajoissa. Liekö ollut virhe. Se rähähti kentältä tulleelle riehakkaalle parille. Se haisteli mattoa. Se teki välillä kanssani temppujakin, mutta näin jälkikäteen tuli mieleen, että yleensä treeneissä se vain haetaan autosta, viritetään parilla tempulla lajiin ja sitten radalle. Joka tapausessa Molly käytti aikaansa välillä pysähtelyyn, katseluun ja haisteluunkin. Vauhti oli toooodelllaaa hidas.vaan rata mentiin läpi. Tuloksesksi tuli 77 pistettä kuitenkin eli ensimmäinen virallinen tulos. Ei näyttänyt pikku tyttö parastaan. Toivottavasti seuraavalla kerralla kuitenkin. Ja seuraava kerta on lähellä. Nimittäin ensi maanantaina mennään Kyllin ja Lotan kanssa Kouvolan iltakisaan ja seuraavana viikonloppuna Asikkalaan. Eli nyt on tiiivis tahti ja tavoitteena on saada koulutustunnus ja siirtyä AVO-luokkaan. Ja etenkin päästä eroon talutushihnasta, jota käytetään vain alokasluokassa. Niin ärsyttävä kapistus.

Tässä poseeraavat kisatytöt.

                                                     Pieni ja iso - kaverukset

Tässä on Mollyn kisavideo:


Saija juuri hieroi Mollyn ja sen kroppa oli paljon parempi kuin kaksi viikkoa sitten. Eli kehitys kehittyy. Jatketaan jumppaa ja elokuussa alkaa myös vesijuoksumatolla käynti ja fyssarilla käynti on myös tiedossa elokuussa. 

Greetta on ollut viime aikoina oikein leikkisällä päällä ja haastanut Mollya leikkiin lähes joka ilta.
Tässä kooste muutaman illan tansseista. Kiva on katsoa yhteistä ilottelua, vaikka Molly on välillä hiukan ihmeissään, että mikä siskoon tuli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti