5.8.2013

Porvoossa paistumassa

Eilen sunnuntaina soi herätyskello armotta vähän ennen kuutta. Näet tarkoitus oli suunnata kohti Porvoon juhlakisoja Saagan ja Friidan kanssa. Laukku oli pakattu jo illalla, aamupalaa tarjottiin vain kotiin jäävälle Assille ja pienen pissalenkin jälkeen starttasimme sangen tyhjälle maantielle. Siihen kellonlyömään oli sää vielä sangen siedettävä, mutta luvassa oli paahtavaa hellettä ja sitä todella saatiinkin.

Olin ilmoittanut Saagan kahdelle radalle ja Friidan kaikille neljälle. Eka kisa alkoi kahdeksalta ja tuomarina toimi Sari Mikkilä, niinkuin toisella radallakin. Saaga starttasi alkupäässä, ei kuitenkaan luojan kiitos ensimmäisenä tällä kertaa. Kun Saagan kanssa ollaan kovin vähän treenattu ja kisattukin vain ne Kokkolan kisat, niin kyllähän meidän yhteispelimme vähän hakusessa on, mutta hauskaa oli Saagalla, mitä nyt kontaktille jäi sekä A:lla että puomilla tuijottelemaan tuomaria. Molemmilta radoilta saimme tulokset, toki virhepisteitä ja yliaikaa myös, mutta kiva oli Saagan kanssa mennä. Toisella radalla se ei oikein enää keskittynyt, joten oli ollut oikein viisasta ilmoittaa se vain kahdelle radalle.

Kiviharjun Johanna otti valokuvia Saagan toiselta radalta. Tässä meidän ratatunnelmiamme:


Friida sai ainoastaan ekalta radalta tuloksen ja lopuilta hylkyjä. Vielä sillä välillä vähän viiraa kesken radan, mutta välillä sillä oli oikein hyvä vauhti. Minun ohjaukseni ja muutenkin hidas vauhtini alkoivat kärsiä helteen lisääntyessä, joten mitään hienoja ohjauksia ei nähty. Kolmannen ja neljännen radan tuomaroi Asko Jokinen. Kolmannella radalla tuli vain kuusi tulosta ( koirakkoja 50) eli aika haasteellista oli - ja Friidakin meni välillä aika hurlumhei-tyylillä. Tästäkö lie johtui, että juhlakisassa joka radalta tuomari valitsi suosikkinsa, ja tällä kolmannella radalla olimme  tuomarin suosikkeja ja Friida sai palkaksi  lelun. Hiukan noloa, mutta aika hupaisaa.  Laulaisen Sirpa kuvasi meidän ratamme, mutta niissä ei ole mitään sellaista näytettävää, että viitsisin  julkaista. Mutta valokuvia ottivat Friidasta sekä Johanna että Arosen Eija (KIITOS), joten kuvakavalkadia myös Friidan radoista.

Ihanhan Friida näyttää vauhdikkaalta. Josko se hiljalleen alkaisi taas yhteispeli toimia. 

Vähän olivat kisakaverit poikki, kun kotiin tultiin. Ja minä myös.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti