13.8.2013

Arki on alkanut


Eilen sain Assin tuhkat eläintuhkaamosta. Pieneen rasiaa mahtuu vanha koira. Lauantaina menen mökille ja Assin tuhkat laitetaan samaan hautaan Elsan tuhkan kanssa.

Olemme käyneet muutamassa kisassa kisaamassa koirien kanssa. Friida on parilla radalla pitänyt kohtuullisen hyvää vauhtia, mutta sen vire vielä vaihtelee. Saagakin on kisannut muutaman kisan.  En mitään aktiiviuraa aio sen kanssa enää aloittaa. Kunhan välillä pääsee radalle huvittelemaan. Sunnuntaina olimme Kouvolassa piirimestaruuskisoissa.  Kiviharjun Johanna otti taas valokuvia minunkin kisaajistani:


Kiitos Johannalle.

 Kisoista tullessamme  Saaga porhalsi ensin olohuoneeseen ja sitten makuuhuoneeseen. Tajusin, että se etsi Assia tervehtiäkseen sitä. Aika liikuttavaa. Mitään erikoista muuten en ole havainnut koirissa, mitä nyt vähän huonommin on Saagalle ruoka maittanut, mutta se voi johtua muustakin.

Itse olen yllättävän tyynesti jaksanut Assin poismenon jälkeen. Ehkä surin niin paljon etukäteen, että kun tilanne tuli kohdalle, se oli helpompi jälkikäteen kestää kuin Elsan yllättävä poismeno.  Hyvä niin. Työt ovat taas alkaneet ja pitäisi pystyä keskittymään monenlaiseen työpäivän aikana.

Viikonloppuna on sitten Imatralla tokon piirimestaruuskisat. Saas nähdä, kuinka meidän siellä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti