7.5.2013

Kesätukat

                                 Eilen kaksi vanhinta koiraa olivat vielä aikamoisia karvaturjakkeita.

                                                                Joku otti varaslähdön.

Tänään pääsivät Saaga ja Assi bjuutiparloriin Turrimurriin. Eija ajeli tyttöjen turkit lyhyeen kesäkuosiin ja nyppi vielä Saagan kamalan karvaiset mömmöiset korvatkin. Ovat kuulemma ihan samanlaiset kuin isänsä Leen. Kamalia karvakorvia molemmat.

               Tältä näyttivät koirat tänään, kun käytiin vähän kauneushoitolan jälkeen juoksentelemassa.

Saaga on taas hetken aika valkoinen, kunnes vaaleanruskea karva alkaa kasvaa. Sekin otti juoksuaskelia, vaikka edelleen se ontuu välillä.

                                                     Korvia kutitti karvan poiston jälkeen.

                                                                       Ja taas kutittaa.

                                     Assin uusi kevätlook tyydytti selvästi vanhaa koiraa itseäänkin.

                                                  Vasta pesty turkki sai kivituhkakuorrutuksen.

                                  Mutta kyllä pitää vanhan saada nauttia keväästä ja lämmöstä.

Friidan turkki odottaa kampausta ja pesua edelleen. Minähän iltana ehtisi?

                                           Friidalla oli omaa kivaa pallon kanssa. Ja kenttä pöllysi!

Sitten huomasin, että Assin punkkipanta oli jäänyt Turrimurriin, joten ajettiin hakemaan se sieltä. Sen jälkeen olikin syytä mennä kotiin, sillä oli alle kaksi tuntia aikaa BH-kurssin mölli-BH-kokeeseen. Koska Saaga ontuu, päätin ottaa Friidan mukaan ja testata, miten sen kanssa möllikoe sujuisi kylmiltään.

KPH:n kenttä oli muhkurainen nurmikenttä. Friidalla meni välillä haisteluksi ja välillä se ilmestyi yllättäen seuraamisessa oikealle puolelle, mutta se jaksoi loppuun asti ja ihmisryhmä meni ihmeen hyvin. Paikallamakuu, istuminen ja maahanmeno olivat piis of kakku. Niinpä sitten olen laittanut kyselyn, voinko vaihtaa koiraa BH-kokeeseen. Pakko tässä on Friidan kanssa aika lailla treenailla, mikäli meinaa BH:n läpäistä, mutta ei sen läpäisy Friiduskallekaan mikään mahdoton juttu ole, jos se malttaa kunnolla keskittyä seuraamiseen.

Katsotaan, mitä tulee vastaukseksi.

2 kommenttia:

  1. Kyllä Friida BH:n läpäisee! Se tottiksen arvostelu on aika löyhä siihen verrattuna, mihin tokoilijana on tottunut... Ässä mm. aikanaan ei liikkeestä maahanmenossa mennyt lainkaan maahan, vaan jäi istumaan. Silti ei tullut hylättyä edes siitä liikkeestä, koska "kyllä se kuitenkin jäi paikoilleen". :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä Friida ne temput osaa, kun nykyään ne ovat vielä helpotettuja. Mutta muhkuraisella peltopohjalla pitkä seuraaminen on oma haasteensa. Pitää treenata.
    Friida nimittäin sai sen Saagan paikan.

    VastaaPoista