15.8.2012

Hiljaiseloa

Koirien emännällä alkoivat työt ja niinpä mitään erityisen merkittävää ei olla saatu aikaiseksi.
Tai no onhan SE merkittävää, ettei meidän huushollissa enää käytetä kompostikehikkoja sisustuksen somisteena. Portti keittiöönkin on auki, joten oleskelutilaa on koirille tullut lisää. Olen siis päättänyt, että pikkukoirasta on tullut iso koira ja luottamuksen arvoinen. No, kompostikehikot palaavat varmaan käyttöön, kun alkaa takkikausi ja eteisen  naulakkoon jää enemmän takkeja. Silloin on syytä sulkea reitti takkien taskuihin. Ei Friidalta vaan äidiltään, joka edelleenkin harrastaa taskujen tyhjennystä.

Assi on voinut enemmän kuin hyvin lääkityksen alkamisen jälkeen. Yöheräämisiä on ollut muutamia, mutta kyse on ollut jostain mahapöpöstä, joka kiersi kaikki koirat vuorollaan. Muuten Assi on nukkunut yönsä levollisesti. Ja emäntänsä siis myös saanut katkottomat yöunet, mikä helpottaa aikaisia aamuheräämisiä edes vähän.

Lämpimiä säitä, suorastaan helteitä, on tällä viikolla ollut. Töiden jälkeen olen käynyt koiria juoksuttamassa kentällä. Friidasta on kehittynyt aika taitava pallokoppari, mutta en ole saanut yhtään hyvää kuvaa sen komeista koppiloikista, kun minä olen myös se pallon heittäjä. Ei ehdi kameralla tarkentamaan koiraan heittämisen jälkeen. Pahus! Tässä muutama otos koirien puuhista tänä päivänä.

Vanha neiti porhaltaa
ja Friida ulkoiluttaa palloa.


Saagakin intoutui heinän syönnin välillä vähän leikkimään.


Sunnuntaina kisataan Friidan kanssa kaksi agilityrataa Haminassa.






1 kommentti:

  1. tuo takkien syönti on kyllä tuttua. Hilla ehti harrastaa sitä - ja multa löytyy fleecetakkeja joissa on reikäiset taskut. Noh, ei pitäisi jättää nameja taskuihin.
    Saat kyllä koirista niin hyviä kuvia! Mullakin pikku hiljaa alkaa blogi päivittyä. vieläkun oppisi käyttämään systeemiä :) mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista