17.10.2014

Kisaa, treeniä ja muisto

Assi olisi täyttänyt tänään neljätoista vuotta. Sitä on yhä ikävä, vaikka Assin lähdöstä on yli vuosi aikaa. Oli se kyllä hieno koira.

Assin siskot Geisha ja Kata ovat vielä voimissaan. Muut ovat jo lähteneet sateenkaarisillalle. Kuvassa on Geisha, tuo vetreä mummeli, joka on meilläkin ollut useammin hoidossa ja kyllä varmaa porskuttaa vielä useamman vuoden.

Oltiin viime viikonloppuna Friidan kanssa toko-kokeessa Kouvolassa Friidan kanssa. Huokaus sentään. Koira kehitti taas omia kuvioita. Haistelua seuraamisessa, metskunoudossa ihan älyttömiä juttuja ja sitä rataa. No, kakkostulos saatiin juuri ja juuri, ja voitettiin kisa, mutta eipä se hirveästi mieltä kuitenkaan lämmittänyt.

FRIIDAN TOKO-SEKOILUA

Seurakaveri Hannelen kanssa oltiin kaksi parasta. Muut eivät saaneet tuloksia. Riikka Pulliainen on kyllä aika ihana tuomari.

                                        Meidän voittajaposeeraus. Hyvät olivat palkinnot.
            Ruusuke, pokaali, muumimuki ja koiran lelu. Ynnä ilmainen osallistuminen toko-kisoihin.

Sunnuntaina sitten oli meillä rally-toko-koulutusta. Ruuhosen Suvi koulutti meitä. Friida ja Saaga olivat molemmat mukana, mutta kun koiria oli aika paljon, varsinaiselle radalle otin vain Saagan. Friidakin pääsi tekemään jotain juttuja.

FRIIDAN JA SAAGAN RALLY-TOKOKOULUTUSTA

Mukavaa oli kaikilla ja nelituntinen sujui kuin siivillä.

Minulla on ollut jalkavaivoja, mutta selvisin sekä kisoista että koulutuksesta kunnialla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti